ANDREA BOCELLI – FESTIVAL CAP ROIG
22 agost, 2018
10:00 pm
Calella de Palafrugell
Festival Cap Roig

La GIO acompanyarà el tenor italià amb més discos venuts de la lírica mundial en la clausura del Festival de Cap Roig 2018.

Per fi, una llegenda per al nou mil·lenni. El seu especial timbre, que ha esdevingut tot un segell personal, ple i poderós, tan versàtil que és capaç de passar del bel canto al furor del verisme, del repertori sagrat a les millors balades populars.

Al llarg de la seva versàtil i extensa carrera, Andrea Bocelli ha estat guardonat amb diversos premis, com Àlbum de l’any i Àlbum clàssic més venut de l’any (2003), o Artista internacional de l’any (2012), dins dels prestigiosos Classic Brit Awards. Amb el profund convenciment que la solidaritat és l’única resposta intel·ligent a la desigualtat, des dels 90, Andrea Bocelli ha estat també un dels protagonistes en destacats esdeveniments relacionats amb la filantropia.

La seva vida ha inspirat la pel·lícula biogràfica The Music of Silence, que es va estrenar a Itàlia al setembre del 2017 i que ho farà a Espanya en el Festival de Cinema de Barcelona, del 20 al 27 d’abril de 2018. Aquest estiu, Andrea Bocelli delectarà l’audiència de Cap Roig amb la seva imparable i poderosa veu.