INICI 10È ANIVERSARI AMB FRANCESC PRAT I XAVIER SABATA
31 octubre, 2021
8:00 pm
GIRONA
Auditori de Girona - Temporada Alta

NOVA DATA DISSABTE 31 D’OCTUBRE DE 2021 A LES 20H

El concert de celebració del 9è aniversari, previst per al diumenge 21 de febrer a l’Auditori de Girona, s’ajorna al diumenge 31 d’octubre i serà el concert d’inici de la temporada del 10è Aniversari.

La GIO i l’Auditori de Girona han pres aquesta decisió a causa de la complicada situació provocada per la covid-19, amb previsió que la data del concert del febrer coincidirà, segons els experts, en la cresta de la tercera onada, així com les restriccions de mobilitat que compliquen la producció i l’assistència a l’esdeveniment.

Des de l’Auditori de Girona s’ha contactat amb les persones que han adquirit entrades per tal d’informar-los del canvi de data, i la venda de localitats segueix operativa per a totes aquelles persones que vulguin assistir-hi a través del web www.auditorigirona.org.

La GIO, en la celebració del 9è aniversari, convida al reconegut director Francesc Prat i comptarà amb la col·laboració del contratenor internacional Xavier Sabata, qui també s’encarregarà de la direcció escènica.

Serà en un concert diferent, estructurat en sis moviments/obres amb evocatius títols, aparentment desconnectats entre ells, però que tenen tots en comú l’acte de la creació musical i de viure la vida. Una experiència de gran bellesa sonora i visual que us volem convidar a explorar.

Intèrprets

  • GIOrquestra
  • Francesc Prat, director
  • Xavier Sabata, contratenor i direcció escènica
  • Cube.bz, espai i il·luminació

Programa

Amb música de Britten, Rameau, Guix, Fauré, Händel i Mozart